Kacamata Kasalametan Kacamata Kacamata Pelindung Kacamata - Kacamata Anti Kabut Pamotretan Kacamata Perlindungan Panon sareng Jelas Panémbong, Gores & Kacamata UV Kacamata Kasalametan Kacamata Resep pikeun Pagawé Lab Lalaki Awéwé

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Kacamata Kasalametan Kacamata Kacamata Pelindung Kacamata - Kacamata Anti Kabut Shooting Kacamata Perlindungan Panon sareng Jelas Panémbong, Gores & Kacamata UV Kasalametan Tahan Cocog Pikeun Kacamata Resep pikeun Pagawé Lab Lalaki Awéwé

1. Kacamata kaamanan anu dilakukeun ku lénsa polikarbonat, saluyu sareng sertifikasi ANSI Z87.1 sareng standar dampak CSA Z94.3, pas kana kacamata resep paling.
2. Konstruksi pambungkus anu kuat & awét nawiskeun tingkat luhur panyalindungan panon langsung, sedengkeun sampingan nutupan ngajaga periferal.
3. Kacamata anti anti kabut / anti gores tiasa ngajaga visi anu jelas iraha waé, dimana waé, bahkan upami anjeun nganggo miopia, hiperopia, kacamata hideung di jero.
4. Cocog pikeun panangtayungan panon kaamanan kaamanan sadidinten, ogé desain pikeun damel kayu, konstruksi, kimia atanapi laboratorium sains sareng padamelan gigi anu anjeun peryogikeun eyewear pelindung, nyegah lebu sareng partikel cair tina lebet sareng ngarusak panon.
5. Pikeun nyingkahan goresan, nalika nganggo langkung spésifikasi, sok tinggalkeun celah anu cekap diantara kadua pasang gelas.

BARANG No. 2301
Ukuranna 155x54 x 49mm
Bahan PC
Pakét 10 pc kotak jero / 300 pcs / karton  
Kandel 2.0mm
Ukuran karton 79x 28 x 50 cm
Warna Jelas
Sertipikat CE, FDAEN166

ANSI Z87

GB14866

Fitur Produk:
1,100% anyar sareng didamel tina bahan kualitas luhur pikeun nangtayungan panon anjeun tina puing.
2. Épéktip anti Drool-proof, anti-virus, anti-dust, anti-droplets jeung sajabana, sareng épéktip ngajaga kasihatan urang.
3. Nyaman pakean.
4. Tampilan anu lega tiasa ningkatkeun bidang visual anjeun tanpa titik buta, ngabantosan anjeun kéngingkeun kinerja anu saé.
5. Réusable saatos ngagolak cai disinféksi.
6. Cocog pikeun damel, diajar, hirup, leumpang, ngobrol tatap muka, olah raga sareng sajabina.
Spésifikasi:
Ukuranna: 16x6cm
Bahan Lénsa: PC
Warna Lénsa: Transparan
Transmisi cahaya: Transmisi lengkep
Kelompok Umur: Sawawa
Téma: Anti-Drool-proof, Anti-virus , Anti-dust : Anti-droplets sareng sajabana.
Pakét: Kantong OPP
Rangkep kalebet:
1 pasang kacamata
Kacamata Anti-viru Kasalametan Cathery Langkung Kacamata Lemes Hapus PC Antivirus Rumah Sakit Semprot Kabut

FAQ
1. Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang? Kami gaduh pabrik urang sorangan anu aya di Linhai Zhejiang!
2.2. Kumaha upami LOGO mérek kuring nyalira? Urang tiasa nyetak atanapi laser logo anjeun atanapi logo logam dina candi, tip sareng lensa!
3.3. Naon istilah pamayaran anjeun? Deposit 30%, kasaimbangan 70% sateuacan pengiriman.
4.4. Naha kuring tiasa mésér 1 pasang salaku conto heula sareng nempatkeun urutan alit? Leres, kami nampi pesanan sampel, anjeun tiasa mesen conto pikeun mariksa kualitas heula.
5.5. Sabaraha pikeun unggal pasangan? Harga gumantung kana modél, warna lénsa sareng panangan, janten kuring ngarepkeun anjeun tiasa daptar naon anu anjeun pilih heula.
6.6. Ieu mangrupikeun pertama kalina ngagaleuh ti perusahaan anjeun, kumaha ngatur pangiriman kanggo kuring? Kami biasana dikirimkeun ku FedEx, DHL, UPS atanapi TNT. Upami anjeun gaduh akun operator, éta ogé bakal OK.
7.7. Kumaha upami kuring nampi barang rusak? Upami anjeun nampi barang rusak, mangga ngahubungan kami sareng nyandak poto sakedap, urang bakal ngagentoskeun dina urutan salajengna.
Sampel Gratis
Wilujeng ngintunkeun kami PAMALAMAN, Pikeun kéngingkeun Sampel Gratis Kami nawiskeun kustomisasi khusus.
Kauntungan pikeun AS:
1, Urang tiasa laser LOGO dina kacamata awi HUNGKUL upami langkung ti 50 pcs! 2, urang tiasa ngadaptarkeun "garansi kualitas" sareng "garansi pangiriman tepat waktu" ka klien kami! 3, Tiasa lulus CE, SGS-UV400, FDAcertipikat, anu tiasa dijual ka dunya kalayan aman!

1 (2) 1 (3)


  • Saméméhna:
  • Teras: